2014-08-11 12:01:26• hírek • (x)

A Porta Doors család minden tagja kapható az Imago Shopban

Nemrég megújult a Porta Doors termékcsalád - az új technológiával készített, megújult dizájnnal rendelkező ajtók az Imago Shopban kaphatók.

A szatmárnémeti Imago Shop megbízható partnere már jó ideje azoknak, akik felújítják lakásukat, vagy éppen építkeznek. A megyeközpont, sőt a megye lakói is ismerhetik hát az ajtókra és nyillászárókra specializálódott üzletben kapható Porta Doors  márkájú termékeket. Az ajtók hatalmas választékát kínáló termékcsalád pedig most új technológiával készül és a termékek dizájnja is megújult, követve a nemzetközi divatot, irányzatokat. Mert hát az ajtók esetében is beszélhetünk divatról. De amellett, hogy a Porta termékei némileg változtak, megmaradt a már megszokott megbízhatóság, minőség.

A beltéri ajtók között a vásárló a modellek és az ár alapján bőséges választékból szemezgethet. Az Imago Shopban azok is megtalálják a nekik tetsző beltéri ajtókat, akik sintetikus borítású, vagy természetes, fafurnéros ajtórra vágynak. Mindkét esetben számos színből lehet választani, és szintén mindkét esetben a kitűnő minőség a meghatározó. Az ajtók gyártásakor a termékek komoly minőségi ellenőrzésen esnek át, hogy a vásárlók egy megbízható árúcikkhez juthassanak hozzá versenyképes áron.

És ha a hagyományosan nyíló ajtók beszerelése nehézkes lenne, vagy helyhiány miatt kell ezekről lemondani, esetleg az építészeti koncepció nem engedi meg ezek használatát, akkor megvásárolhatók itt tolóajtók is - a színeknek ez esetben is csak a képzelet szabhat határt.

A Porta Doors termékcsaládjának fontos részét képezik a bejárati ajtók, amelyek távol tartják az idegeneket, valóban biztonságossá téve az otthont. A választékban hatféle változat szerepel: Optimal, Agat, Opal, Quartz, Granit és Granit PS. Ezek technikai paraméterei különböznek, de a minőség ugyanaz: mindennapi használatuk során nem kell technikai problémák megjelenésétől tartani. Erre bizonyíték a többszázer eladott ajtó, szerte a nagyvilágban.

Ha már a biztonságot megemlítettük, fontos elmondani, hogy az Imago választékában olyan speciális ajtók is szerepelnek, amelyek különböző hatásoknak fokozottan ellenállnak: vannak például tűzálló ajtók, amelyek akár egy órán keresztül is ellenállnak a lángoknak, de olyanok is, melyek az egészen erős hangokat is kizárják a lakásból.

A Porta termékcsalád tagjai természetesen az ajtófélfák és tokok is. Legyen szó bejárati, beltéri vagy akár fémajtóról, az Imago Shopnál ezek is megvásárolhatók.

Az ajtókon túl pedig ablakokkal is foglalkozik az Imago Shop - egy ideje termopánból készült nyílászárókat is forgalmaznak és szerelnek be - az elégedett és visszatérő vásárlók száma pedig egyre csak nő.

Imago Shop, Szatmárnémetiben a Closca sugárút 22 szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: