2015-04-17 18:51:09• hírek • Kocsis Zoltán

A Mioveni ellen szakítaná meg rossz sorozatát az Olimpia

Enyhén szólva sincs túl jó formában mostanság az Olimpia labdarúgócsapata, a sárga-kékek ugyanis immár egy hónapja képtelenek meccset nyerni. Szombaton hazai pályán a Mioveni ellen szakadhat meg a sorozat.

Március 15-én aratta utolsó bajnoki győzelmét az Olimpia, akkor Szatmárnémetiben 1-0-ra győzte le a Resicabányát. Azóta viszont képtelen nyerni Csík Tibor csapata: következett két gól nélküli döntetlen Nagyváradon, majd hazai pályán a Temesvár ellen, majd az Olt elleni hazai 1-2-es vereség. Ezt újabb két zakó követte a Tatrang illetve a Temesvár ellen (0-1, 0-3), majd legutóbb 1-1-es döntetlen az Olt ellen.

Az előző fordulóban tehát a góltalanságot sikerült már megszakítani, a nyeretlenséget viszont nem. Erre remek lehetőség nyílhat szombaton 11.00 órától a Mioveni ellen. Egyrészt, mert az ősszel az alapszakaszban mindkét csapat hozta hazai meccsét 1-0-ra, másrészt pedig mert az Olimpia keretéből mindenki bevethető. Nem szabad elfeledni azonban, hogy a Mioveni a legutóbbi fordulóban 1-1-es döntetlent ért el a listavezető Temesvár ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: