2012-04-30 10:01:15• hírek • Póti Orsolya

A Kakastaréj után biciklitúrák és egyéb kirándulások

Április 29-én került sor az első gyalogos túrára Vadady-Filep Gyulaó szervezésében. A közel negyven kiránduló a Kakastaréjra látogatott el.

Nagy sikernek örvendett az a kirándulás, amely Vadady Gyula szervezésében jött létre április 29-én, vasárnap. A harmincnyolc főből álló csapat a Gutin-hegység egyik legismertebb útvonalán jutott el a Kakastaréjhoz, ahonnan fantasztikus rálátás nyílt a környező tájra, a Máramarosi-medencére.

A hosszabb pihenő után következett a leereszkedés, egy újabb 2-3 órás természetjárás. A túrázók továbbra is a jelzett turistaútvonalon haladtak, majd egy erdei úton tértek vissza a Pintye fogadóig, ahonnan autóbusszal, majd vonattal érkeztek haza, Szatmárnémetibe.

A Kakastaréjra való látogatással nyílt meg az idei kirándulások, gyalog- és kerékpáros túrák sorozata, amely egész nyáron várja a kikapcsolódni vágyókat. Vadady Gyula továbbra is ingyen szervez gyalogos-, kerékpáros túrákat, melyeken a kirándulók önköltségi alapon vehetnek részt és kötetlenül érezhetik jól magunkat a szabadidős programokon.

Május elsején Büdössára szerveznek kirándulást, május 6-án, vasárnap pedig Szatmárhegy - Erdődhegy - Erdőd útvonalon lesz túra.

A május 6-i kirándulás programja:


A kirándulásra részt vehetnek kerékpárral is. A biciklizők 7.30 órakor indulnak Szatmárnémetiből, az Unio melletti Lukoil benzinkút parkolójától Berkeszi Zsolt vezetésével. Akik buszos kirándulást választják, azok 8 órakor legyenek az Eötvös utcai buszmegállóban és a 19-es buszra váltsanak jegyet.

A postai megállóba bevárják a kerékpárral érkezőket, majd a két csapat együtt átmegy Erdődre, ahol szalonnasütéssel egybekötött könnyű túra várja a kirándulókat. Erdődről visszaindulás autóbusszal 13.00 órakor, 16.00 órakor, vagy 18 órakor.

Bővebb információért érdeklődjenek Vadady-Filep Gyulánál, a 0758-435-763-as telefonszámon, vagy Berkeszi Zsoltnál a 0745-128-564-es telefonszámon.

A szervezők minden kirándulni vágyót szeretettel várnak!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: